6 de febrer del 2013

La contaminació els agredeix.

Els alts nivells de contaminació que sofreix Pekín des d'uns quants dies ha obligat al govern a prendre unes mesures dràstiques. Els col·legis d'alguns llocs de la capital han rebut l'ordre d'eliminar les activitats d'exterior i les autoritats municipals han aconsellat a la població que prenga mesures per protegir la seva salut.

Des de fa uns anys a la ciutat de Pekín es veia vindre l'espantosa notícia de no poder sortir al carrer a causa de la contaminació.

El govern, a causa dels problemes que estan patint haurien de, a més d'aconsellar que es queden a casa, elaborar unes mesures per aconseguir la reducció de la contaminació i amb això millorar la imatge de la capital i del país.

A l'any 2008, a la ciutat de Pekín es van celebrar les Olimpiades, les quals van originar un porcés de redacció de contaminació i van aconseguir millorar les condicions de vida i salut de la població.

Si les començaren les mesures per reduir la contaminació, el govern de Pekín tindria que tornar-les a plantejar, ja que ara han arribat a un greu problema.

Segons diuen els metges del país, les partícules contaminades de l'aire poden arribar a provocar tumors. així que, les vides de la població estan en mans del govern.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada