6 de febrer del 2013

Mort sense justícia.

Sor Maria, de 88 anys, ha mort fa uns dies i ha sigut enterrada. El jutge l'havia citada a declarar com a imputà el passat divendres pel cas del robatori de nadons. Sor Maria, és l'única acusada d'aquest cas i no va acudir al jutjat.

Dones de Déu, nascudes per servir-lo i casades amb ell sense poder mantindre relacions amb cap altra persona. Com poden arribar a robar nadons acabats de nàixer?

Les monges, aquelles persones que haurien de ser bones i ajudar en els pitjors moments, han arribat a deixar a mares sense els seus fills, sense l'estima més gran que es pot tindre. Elles es consideren servents de Déu?

El nom de Sor Maria es repeteix molt entre aquelles dones que fa 30 o 40 anys van eixir de l'hospital sense els fills als braços. Aquestes mares com es sentiran ara? Humiliades, enganyades i amb un dolor tan fort que se'ls quedà de per vida.

Aquesta monja ha mort en silenci i a més sense donar a les mares que l'acusaren  de robar als sens nadons alguna pista sobre el lloc on es troben els seus fulls.

La religió ha deixat les creences i s'ha convertit en una font de diners.

1 comentari:

  1. La religión no ha dejado de ser nada. La religión siempre será fe y creencias. Otra cosa es la Iglesia, esta si que es una secta, la mayor secta del mundo y de la historia. No hay que confundir la bondad de los creyentes con aquellos que están en puestos de privilegio con los que sacan cuantiosos beneficios.
    Yo no veo nada malo en la Religión, lo que veo mal es su utilización por parte de la Iglesia.

    ResponElimina